Så fik vi malet vores klubhus

Det har været småt med besøgende i klubhuset her i corona perioden og derfor har vi overvejet at brugte tiden på noget mere fornuftigt. Vi har blandt andet overvejet at få nye baner så der er flere der kan spille. Vi har også overvejet af blive til en squash klub i stedet for og så har vi overvejet at købe maling til at male skuret og klubhuset. Så vil det stå flot og nyt til når vi engang åbner gl holte tennisklub igen

Denne farve ville vi vælge

Når man vælger maling til sit skur er det vigtigt at det er en udendørs maling. Det gælder selvfølgelig kun hvis dit skur er udenfor, men det er sjældent at det er et skur som er indendørs. Når du har valgt noget udendørs maling kan du faktisk få maling med indbygget træbeskyttelse. Det overvejede vi også til skuret, men på den anden side, vil vi gerne male det hvert år i en ny farve så det droppede vi. Vi valgte at skuret skulle være blåt, da det er en flot farve og vil gå i ét med himlen. Derudover er det nemt at se huset når du kommer langvejs fra. Det skal ikke sammenlignes med bjørnens blå hus.

Alle er inviteret til at komme og male

Når vi engang kan få lov til at samles har vi tænkt os at invitere både nye og gamle venner til at komme og male med os. Vi har massere pensler og ruller så vi virkelig kan få malet igennem. Vi regner også med, at det skal have flere gange så der er rig mulighed for at tage familien under armen og kommer ned og hjælpe med at male. Husk et par handsker og noget gammelt tennistøj som du alligevel ikke bruger. Det kan nemlig godt grisse en hel del.

Tags: No tags