Hold legen i gang med tennis – uanset hvor gammel du bliver

Som børn er vi gode til det. Vi finder på alle mulige former for lege med forskellige formål; rollespil, gemmeleg eller diverse boldspil. Alle legene er opsat efter nogle bestemte regler og med et bestemt mål i tankerne. Du begynder for eksempel ikke at lege husmor, når du er i gang med at gemme dig for din ven. Og boldene bliver først kastet rundt, når alle er indforstået med, at vi leger med bolde.

Efterhånden som vi bliver ældre begynder legen at udvikle sig. Den ’modnes’ på sin vis og ændrer en smule karakter. Læs mere om hvilken form legen tager, når vi bliver ældre, og hvorfor den er god for dig.

Boldspil er altid godt

En af de ting vi aldrig helt giver slip på er boldspil. Fodbold, badminton og tennis er noget som alle aldre kan være med til at få glæde af. Spillene modnes en smule, når vi bliver ældre og konsekvenserne ved at tage blive større, end de var da vi var små.

Langt de fleste mennesker har f.eks. mindst én gang i deres liv købt billet til en fodboldkamp spillet på et rigtigt stadium. Og mange mennesker går også selv op i at dyrke sport og helliger en stor del af deres fritid på f.eks. at spille tennis eller håndbold.

I den voksne verden er det endda blevet normalt at vædde med, hvilke hold der vinder. Og rigtig mange fans af en bestemt sport lever sig ind i sporten ved at have deres fortrukne hold og måske endda støtte dem ved at købe deres merchandise og tage med til de fleste af deres kampe.

Andet form for legetøj

Selv boldspil er en helt fantastisk måde at lege på, som kan fange alle aldre inklusiv voksne, så findes der også rigtig mange andre måder at lege på som voksne.

Voksne mennesker indgår f.eks. i en form for leg, når de udlever deres kreativitet. Mange får f.eks. meget fornøjelse ud at bruge et par timer om måneden på at gå til maling eller guitar. Måske har du selv et eller kunstnerisk element, som du elsker at udtrykke dig gennem? Så indgår du også i en eller anden form for leg.

Derudover er der selvfølgelig også andre former for voksen legetøj, hvor børn ikke kan være med. Dette inkluderer en bred vifte af aktiviteter eller medier, hvor det ikke er passende at børn er med.

Der er derudover også bestemte computerspil eller film, som er bestemt rettet mod et modent publikum. Udbyderne er dermed også klar over, at voksne også gerne vil lege. For det at lege handler egentlig bare om, at man i en bestemt periode lever sig ind i bestemt rolle eller man indgår i en bestemt interaktion med nogle andre.

Legen slipper os helt andre, men mange voksne mennesker gør desværre den fejl at skubbe det i baggrunden på grund af f.eks. travlhed. Men det er vigtigt, at du selv som voksen giver dig tid til at slappe af og lege.

Tags: No tags