Derfor hitter padel som sport

Padel er blevet utrolig populært lige for tiden! Måske kan det være du også skal i gang med denne sjove sport? Læs med her, hvis du gerne vil vide mere om, hvad padel sporten er, samt hvordan du kommer godt i gang med sporten.

Hvad er padel?

Lad os starte med det mest basale; Hvad er padel sporten egentlig for noget?

Padel kan bedst beskrives som en blanding af tennis og squash. Det er en meget aktiv sport, hvor der er op til fire spillere på banen ad gangen. Det ligner meget tennis, badminton og lignende spil. Men det er nu sin helt egen form for sportsgren.

Padel er blevet utrolig populært i de seneste par år. Og det kan derfor være en god ide for dig også at gå i gang med. Prøv at undersøge hvorvidt der er nogle gode klubber i nærheden af dig, som du kan deltage i. Eller måske du skal til at starte din egen lille klub sammen med dine venner?

Det kan eventuelt også være, at du kan finde frem til nogle andre padel-interesserede mennesker via de sociale medier. Prøv at spørge derinde hvorvidt der er nogle i nærheden af dig, der også er interesseret i at starte med denne sport. På den måde kan i mødes op og prøve kræfter med sporten sammen.

Hvordan kommer du i gang med denne sport?

Hvis du gerne vil i gang med at spille padel, så skal du også have noget ordentligt udstyr. Det er for eksempel vigtigt at have en ketsjer, der passer til netop denne sport. Find dem her, hvis du vil have et godt udvalg.

Det er generelt altid en god ide at købe sit padel-udstyr hjem på nettet. Sporten er trods alt stadigvæk ret ny. Og det kan derfor være ret svært at finde frem til noget ordentligt udstyr nede i den lokale sportsforretning. Måske har de noget i storbyerne, men derudover vil det være ret svært at finde frem til noget ordentligt udstyr.

Husk samtidig at få fat i en rigtig god ketcher. Hvis du har en meget dårlig ketcher, så vil det også blive til et ret dårligt spil for dig. Det kan være fristende at tage den billigste variant til at starte med, når man ikke endnu er så sikker på, at man vil dedikere meget af sin tid til at spille padel. Men hvis du har en dårlig ketcher, så vil du med garanti heller ikke have en god oplevelse til at starte med.

Tags: No tags